SUNDERE UDVALG

Sundere valg i hverdagen skal hverken tage mere tid eller koste meget. For os i REMA 1000 er det en vigtig mission at bidrage til at fremme sundheden for danskerne. Vi tror på, at du bliver, hvad du spiser, og hvis vi kan være medvirkende til, at vores kunder kan handle sundere ind, så er vi lykkedes med vores sortiment.

Derfor samarbejder vi også med officielle mærkninger og råd, som kan være med til at guide til sundere valg og alternativer, når du handler ind. Blandt andet kan du finde varer med Nøglehulsmærket, Fuldkornsmærket, sukkerfrie alternativer samt en masse frisk frugt og grønt.

DE OFFICIELLE KOSTRÅD

I REMA 1000 arbejder vi ud fra de officielle kostråd, hvor 'spis varieret', 'spis planterigt' og 'spis i mindre mængder', er kernerådene. Vores kunder skal nemt kunne handle ind til sundere mad, uden hverken at gå på kompromis med smag eller pengepung.

De officielle kostråd er med, når vi vælger varer samt, når vi sammensætter indholdet på vores egne varer. Blandt andet er det at vælge fuldkorn, spise mindre sukker og mindre salt nogle af de fokusområder, som vi arbejder med, når vi udvikler vores egne varer.

Læs mere på altomkost.dk

LET INDKØBET

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og forskere fra Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi ved Københavns Universitet har vi igennem en årrække arbejdet på projektet 'Let indkøbet' 

Projektet handler om at mindske mængden af kalorier i varer, og som følge af dette har vi blandt andet gentænkt ingredienserne i flere af vores egne varer. 

Vi er en del af Let indkøbet, så vi aktivt kan medvirke i kampen mod danskernes stigende overvægt.

LÆS MERE

SPIS MAD MED MINDRE SALT

Et af de officielle kostråd lyder, at vi skal spise mad med mindre salt. Derfor er vi en del af Innovationspartnerskabet, hvor vi løbende gennemgår vores varer for at se, hvor vi kan mindske mængderne af salt, uden at det påvirker smag og holdbarhed. Siden 2017 har vi været med til at mindske saltmængderne i flere af vores produkter, og det er noget, som vi fortsat vil arbejde med.