Meget mere motion og bevægelse

I REMA 1000 tror vi på, at man når længst ved at samarbejde med engagerede og initiativrige folk. For at sætte sundhed endnu mere på dagsordenen, har vi blandt andet indgået samarbejder med en række forskellige partnere. Vores sundhedspartnerskaber med motion som fokus vises her nedenfor. 

REMA 1000 SPORTSCAMP

REMA 1000 SportCamp er en mulighed for børn og unge mellem 11-15 år, hvor de både får lov til at prøve kræfter med både favoritterne inden for idræt og sport, samt en masse andre nye aktiviteter. REMA 1000 SportsCamps afholdes rundt omkring i hele Danmark på nogle af landets bedste idrætsefterskoler, hvor man som deltager får en uge med nye oplevelser og ikke mindst nye venskaber. 

LÆS MERE

Kids Tour

Vi er i REMA 1000 stolte sponsorer af projektet Kids Tour, som er Danmarks største cykelløb for børn i aldersgruppen 3-10 år. Arrangementet giver børn en masse sjove og ikke mindst aktive oplevelser, hvor der blandt andet er fokus på at højne trafiksikkerheden – Og så er sunde vaner, motion og højt humør i højsædet.

Hver deltager får et startnummer og en goodiebag fyldt med smagsprøver og lækkerier, ligesom alle modtager et flot diplom efter løbets afslutning. Derudover har alle deltagende børn fri adgang til aktiviteterne på pladsen i løbet af dagen.

Læs mere om Kids Tour


SPORTS - OG SUNDHEDSKADEMIET

Hvert år i skolernes sommer- og efterårsferie afvikler Sports- og Sundhedsakademiet camps. Her kan børn lære om effekten af sund kost og bevægelse i hverdagen, samtidig med at de deltager i sjove aktiviteter og får nye venner. REMA 1000 støtter disse camps for at være med til, at flere børn får en god og aktiv ferie med fokus på motion, kost og venskaber. 

LÆS MERE

TENNISCAMP

TennisCamp blev startet som en mulighed for at sætte fokus på kost og motion for børn og unge, hvilket er noget, vi i REMA 1000 gerne støtter op om. Derfor har børn i alderen 6-13 år kunnet komme på TennisCamp i deres sommerferie siden 2006, hvor REMA 1000 er sponsor for nogle gode dage med fokus på bevægelse og god kost. 

LÆS MERE

REMA 1000 AQUA CAMPS

For mange unge og børn er motion og sport en af de primære kilder til nye venskaber og socialt samvær. REMA 1000 er navnesponsor for Dansk Svømmeunions Aqua Camps, der hver år giver børn fra 7-12 år muligheden for at pjaske rundt i det våde element sammen med en masse jævnaldrende. Som deltager i REMA 1000 Aqua Camp får du både en sjov uge med nye venner og viden om de gode egenskaber ved aktive interesser. 

LÆS MERE

ALT FOR DAMERNES KVINDELØB

REMA 1000 er hvert år med til Danmarks hyggeligste kvindeløb med ALT for damerne. Vi er stolte partnere, fordi motion og fællesskab er værdier, som vi værner om, og som vi vil være med til at udbrede. 

Læs mere på kvindeloeb.alt.dk

REMA 1000 Stafetten for skoler

Aarhus Motion er vært for REMA 1000 Stafetten for skoler, hvor omkring 3.000 børn fra 2. til 7. klasse samles til en løbefest i Mindeparken i Aarhus. I REMA 1000 er vi stolte af at støtte dette sjove arrangement, der lægger vægt på motion og fællesskab for børn.

Læs mere om REMA 1000 Stafetten for skoler