Inspiration til hverdagen

De valg, vi tager, når vi handler ind, har direkte indflydelse på vores sundhed. Derfor vil vi gerne gøre det nemt at træffe de sundere valg, hver gang du skal handle til madpakken eller aftensmaden.

For os i REMA 1000 skal det både være billigt og nemt at købe frugt, grønt, fuldkorn og magre produkter. Vi vil også gerne inspirere til sundere måltider i hverdagen, og derfor har vi et stort udvalg af opskrifter, hvor gode ingredienser er kernen, helt uden at det skal være besværligt.

FRUGT OG GRØNT

"Spis frugt og meget grønt i hverdagen" er et af de officielle kostråd, som vi støtter op om. Derfor kan du altid finde et stort udvalg af frisk frugt og grønt i alle vores butikker – naturligvis til discount priser, så alle kan være med.

Selvom mange er blevet gode til at gøre den grønne del af måltidet større, så kan man med fordel sagtens tilføje endnu flere grøntsager til maden. Grønt indeholder nemlig både mineraler og vitaminer, og samtidig er det en godt måde at få noget mere fylde til retterne. 

Se online sortiment

CONVENIENCE

Mad på farten er ofte forbundet med det lidt usundere, alene fordi det skal gå stærkt. I REMA 1000 mener vi, at det er vigtigt at kunne købe lækre, hurtige alternativer til fastfood, som samtidig er sundere - uden det skal koste en masse. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne vælge et sundere alternativ på de travle dage.

Derfor kan du hos os finde et udvalg af convenience produkter, der kan lette hverdagen. Vi har både måltidssalater, sandwichs og wraps til de nemme måltider, og forskellige grøntsager og skyllede salater, så du nemt kan få noget grønt til aftensmaden, uden at skulle hakke og snitte selv. Sådan gør vi det nemt at leve sundere.


Se online sortiment

MINDRE KØD, MERE GRØNT og VEGETARISK

Kød er en fast bestanddel af måltidet hos mange danskere, men i takt med et øget fokus på bl.a. klima og miljø, så vælger flere at mindske kødforbruget og skrue op for grøntsagerne. Nogle vælger kødet helt fra og de vegetariske retter til.

I REMA 1000 vil vi gerne støtte op om muligheden for mindre kød i hverdagen og samtidig tilbyde en række vegetariske og plantebaserede alternativer. Derfor kan du finde forskellige kødalternativer i køle- og frysedisken, samt et stort udvalg af friske, sæsonaktuelle grøntsager, så du nemt kan skifte kødet ud, hvad enten det kun er for en enkelt dag om ugen, eller permanent.


Se plantebaserede alternativer

Prøv madplansløsningen Mambeno

Vælg om du vil handle selv eller få leveret til døren med REMA 1000 med Vigo.

Vi vil gerne gøre noget for børnefamilierne, og Mambeno har lavet en app til at samle familien om nogle lette og sundere måltider. Vælg fx en madplan med fokus på mere grønt og mindre kød. 

Se mere her

MADPLANEN

Madplanen på vores hjemmeside er en håndsrækning til en travl hverdag, hvor man gerne vil spare lidt tid, men ikke gå på kompromis med budget, smag eller sundhed.

Derfor kan du nemt hver uge sammensætte din egen madplan ud fra et stort udvalg af lækre retter, der både kan passe til aftensmaden, gæstebesøg eller madpakken. Du får en masse inspiration til gode og sundere alternativer af klassikere til middagsbordet, og nye favoritter med masser af smag.


Start din madplan her